Wolf gezien in Oost-Drenthe

Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan de stroom wolven die zich vanuit Duitsland richting Nederland beweegt. Vorige week is namelijk een wolf gezien in het oostelijk deel van Drenthe. Het dier wandelde over akkers in de buurt van het dorp Barger-Compascuum. De waarneming is nu pas onthuld om de wolf voldoende rust te gunnen. De wolf, die vermoedelijk uit Duitsland komt, is goed vastgelegd op foto en film. Experts van Wolven in Nederland konden daardoor met zekerheid vaststellen dat het om een wolf gaat.

Lees ook:Weer een wolf in Nederland
Lees ook:Wolf gesignaleerd op de Veluwe
Lees ook:Wolf lijkt nu echt terug in Nederland
Lees ook:Wolf gesignaleerd in Gelderland
Lees ook:Doodgereden dier in Overijssel was wolf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.