Koala gered dankzij mond-op-mondbeademing

Foto: Summi, Wikimedia Commons

Reddingswerkers hebben donderdagnacht in de Australische stad Melbourne het leven van een koala gered door middel van mond-op-mondbeademing. Het buideldier was aangereden door een auto. De gewonde koala was weggekropen in een boom, maar raakte bewusteloos en viel naar beneden toen de reddingswerkers hem wilden pakken. Gelukkig werd het dier opgevangen met een laken. Om de koala weer bij bewustzijn te krijgen heeft een van de reddingswerkers het dier mond-op-mondbeademing gegeven. De koala heeft de nacht overleefd en is aan het bijkomen bij een dierenopvang in de Australische stad.

 

Lees ook:Koala overleeft lange rit aan wielas van auto
Lees ook:Koala’s knuffelen bomen om af te koelen
Lees ook:Ophef om aan paal vastgeschroefde koala
Lees ook:Jonge zeeleeuw dwaalt door San Francisco
Lees ook:Koala kruipt achter het stuur van auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.