Koala kruipt achter het stuur van auto

De  Australische tiener Sam Box trof tot zijn verrassing bij het thuiskomen van school een koala achter het stuur van de gezinsauto aan. Dat schrijft 9NEWS dinsdag. De vijftienjarige Sam Box trof het dier met zijn poten op het stuur aan toen hij uit de schoolbus stapte die hem thuis had afgezet. Het leek alsof de koala weg probeerde te rijden. “We zien de dieren vaak, maar niet in een auto”, vertelde de tiener tegenover 9NEWS. “Hij keek mij net zo lang aan als ik hem. Toen deed ik de deur open.” Zijn vader, met wie Sam op een schapenboerderij in het dorpje Maude woont, meldde aan de nieuwssite dat hij behoorlijk verbaasd was over. Hij geeft aan wel al vaker koala’s gezien te hebben in de buurt, maar je verwacht natuurlijk niet direct een van de buideldieren achter het stuur van je auto aan te treffen.

Lees ook:Koala overleeft lange rit aan wielas van auto
Lees ook:Koala gered dankzij mond-op-mondbeademing
Lees ook:Ophef om aan paal vastgeschroefde koala
Lees ook:Grote alligator kruipt in zwembad
Lees ook:Twentse automonteur vindt python in dashboardkastje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.