Amerikaanse vrouw aangevallen door otter

De 77-jarige vrouw Sue Spector is tijdens een kajaktochtje op de Sarasotarivier (Florida) aangevallen door een mogelijk hondsdolle otter. Het dier haalde uit met zijn scherpe tanden en klauwen en verwondde de vrouw aan haar armen, gezicht en hoofd. Spector en haar man probeerden de otter weg te jagen met hun peddels, maar daarbij kiepte de kajak om. Na enkele minuten droop de otter uiteindelijk toch af. Spector kwam er uiteindelijk vanaf met een stel hechtingen en een serie rabiësprikken. Een dag eerder was ook al iemand door een otter aangevallen in de Bradenrivier. De dader was hoogstwaarschijnlijk dezelfde otter die Spector belaagde. Otteraanvallen zijn een zeldzaamheid. In de Verenigde Staten zijn er sinds 1875 39 gevallen bekend. Bij de meeste incidenten ging het om otters die waren besmet met hondsdolheid.

Lees ook:Python kussen loopt slecht af
Lees ook:Vrouw aangevallen door agressieve reiger
Lees ook:Wasberen takelen vrouw ernstig toe
Lees ook:Wild zwijn valt wandelaars aan in Berlijn
Lees ook:Man gewond en honden gedood bij schietincident Wernhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.