Man gewond en honden gedood bij schietincident Wernhout

Een man is zondag gewond geraakt in het Noord-Brabantse Wernhout toen hij werd gebeten door zijn twee vechthonden. De twee honden zijn vervolgens doodgeschoten door zijn vrouw. Het stel was aan het wandelen met hun honden toen de twee dieren ruzie met elkaar kregen. Toen de man tussenbeide wilde komen, werd hij door beide honden tegelijk aangevallen. De vrouw rende naar huis om een pistool te halen. Toen ze terugkeerde, schoot ze de beide dieren dood. De honden gingen hun baas nog steeds te lijf. Rond 15.15 uur kwam de melding binnen bij de politie. De politie onderzoekt nog of het stel überhaupt wel een vergunning had voor een vuurwapen.

Lees ook:Honden richten slachting onder schapen aan
Lees ook:Wild zwijn valt wandelaars aan in Berlijn
Lees ook:Franse vrouw opgegeten door haar eigen honden
Lees ook:Politie schiet hond neer in Oestgeest
Lees ook:Wandelaars zien hoe loslopende honden ree verscheuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.