Wild zwijn valt wandelaars aan in Berlijn

Een wild zwijn heeft zaterdagmiddag in Berlijn meerdere mensen aangevallen en verwond. Een vrouw raakte gewond aan haar bovenbeen, terwijl twee mannen lichte verwondingen opliepen. De politie schoot het dier dood. Het zwijn behoorde tot een rotte die in een park vlakbij de luchthaven Tegel Airport rondscharrelde. Het mannetjeszwijn maakte zich los van de groep en belaagde de wandelaars. Toen de politie hem doodschoot, was de rest van de groep alweer verdwenen. Berlijn is een van de groenste metropolen van Europa en herbergt behoorlijk wat wilde zwijnen.

Lees ook:Zwijnen jagen wandelaars vuilcontainer in
Lees ook:Jogger zes kilometer lang gevolgd door wild zwijn
Lees ook:Wild zwijn zet huis op stelten
Lees ook:Wild zwijn valt Berlijners aan
Lees ook:Opengesneden wild zwijn opgehangen in NP De Meinweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.