Vrouw aangevallen door agressieve reiger

Een hongerige reiger heeft zaterdag een vrouw aangevallen in haar achtertuin in de plaats Wapenveld. Het dier was de plaatselijke vijver aan het plunderen toen de vrouw haar tuin betrad. De vissende vogel wilde blijkbaar niet gestoord worden en dook plotseling op de vrouw af. Gezichtsverwondingen en fikse hoofdpijnen waren het gevolg. Door de handen voor haar ogen te slaan kon de vrouw verder letsel voorkomen. Blauwe reigers zijn wel vaker eeen doorn in het oog voor enthousiaste vijverbezitters en koifanaten. De dieren lijken steeds talrijker te worden, gedijen goed in verstedelijkte gebieden en rustieke buitenwijken en zijn ware meesters in het leegvissen van vijvers. Flexibiliteit is dan ook een sterk wapen dat de reiger handig inzet om overal zijn kostje bij elkaar te scharrelen.

Lees ook:Poten van geroosterde blauwe reiger in museum
Lees ook:Veel reigers sterven hongerdood door vrieskou
Lees ook:Reigerparadijs Galápagos
Lees ook:Tijger doodt Indiase vrouw
Lees ook:Tijger doodt Indiase vrouw

2 reacties op “Vrouw aangevallen door agressieve reiger

 1. André de Hooge

  Was die van de voormalige Duitse Luftwaffe???? Hahahahahaha!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. natalia

  ick vindt rijgers kweetniewoe tof
  hihihihiih
  ck ik speel altijd vaqn rijger in mijn tuin in mijn blootje hhihihi

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.