Tiener lokt krokodillenaanval uit na sprong in rivier

Een 18-jarige Australiër is met de schrik vrij gekomen na een spelletje ‘truth or dare’. De tiener werd uitgedaagd om in de Johnstone River  te springen. Hij ging de uitdaging aan en werd in het water aangevallen door een krokodil. Het beest beet bijna zijn arm eraf, maar de jongen kwam er vanaf met ‘slechts’ een aantal flinke verwondingen. Australische media melden dat in eerste instantie de arm geamputeerd moest worden. Het lichaamsdeel kon echter alsnog worden gered door de dienstdoende chirurg. De hoofd van de nooddiensten stelt dat de jongen “veel mazzel” heeft gehad. Een slimme actie was het staaltje waaghalzerij niet, want de Johnstone River staat bekend om zijn grote krokodillenpopulatie.

Lees ook:Hyena bijt jongen in gezicht
Lees ook:Hond schiet jager in zijn hand
Lees ook:Duitse dompteur ernstig verwond door tijger
Lees ook:Haaienbeet redt leven van Amerikaan
Lees ook:Ponyverkrachter op heterdaad betrapt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.