Haaienbeet redt leven van Amerikaan

Een aanval van een haai voor de kust van de staat Californië heeft het leven van een Amerikaan gered. Eugene Finney werd in de rug gebeten door de haai, maar wist ondanks een flinke wond uit het water te komen. Pas thuis in Fitchburg (Massachusetts) meldde hij zich bij een ziekenhuis. De artsen daar constateerden niet alleen dat Finney inwendig letsel had overgehouden aan de beet, maar vonden ook een tumor op een van zijn nieren. Na een operatie om de tumor te verwijderen, is Finney aan de beterende hand en heeft hij geen vervolgtherapie nodig. “De aanval van de haai leidde uiteindelijk tot een situatie die zijn leven redde. Dat is nogal fascinerend als je erover nadenkt”, zei zijn chirurg tegen Sky News.

Lees ook:Man bezwijkt aan hartstilstand na haaienbeet
Lees ook:Surfer bezwijkt aan haaienaanval
Lees ook:Witte haai bijt zwemmer
Lees ook:Haaienbeet wordt Japanse surfer fataal
Lees ook:Zandtijgerhaai gered van wisse dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.