130 katten gevonden in klein Frans appartement

De politie in Parijs heeft in een appartement van nauwelijks 25 vierkante meter groot maar liefst 130 katten aangetroffen. De politie bezocht het appartement van een 60-jarige vrouw op de derde etage in de wijk Montparnasse na een telefoontje van een bezorgde omwonende. De buurtbewoner had de politie gebeld nadat hij had gezien hoe de vrouw een kleine kat van de vensterbank sloeg. In het huis van de vrouw ontdekte de politie vervolgens de enorme hoeveelheid katten die in een totaal vervuilde omgeving verkeerden. Er lagen kadavers van overleden dieren, terwijl veel van de katten ook ondervoed waren. De vrouw is gearresteerd op verdenking van verwaarlozing en dierenmishandeling. De nog levende dieren zijn bij een opvang ondergebracht. Alle katten veilig onderbrengen was nog geen sinecure: medewerkers van de dierenopvang hadden vier dagen nodig om alle dieren te vangen, aldus Franse media.

Lees ook:179 dieren gered uit Amerikaanse woning
Lees ook:Man snijdt oren van pup af
Lees ook:Hongaarse hond waakt wekenlang bij overleden bazin
Lees ook:Verwaarloosde en dode dieren gevonden in Steenbergen
Lees ook:VWA stuit op tientallen dode koeien in Groningse stal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.