Man snijdt oren van pup af

Foto: Ocala Police Department

In Florida is een man gearresteerd op verdenking van ernstige dierenmishandeling. Shawn Bailey had de oren van zijn drie maanden oude hond afgesneden met een scheermes. “Ik wou dat hij er wat stoerder uit zou zien”, zo motiveerde de proleet zijn wandaad. De 24-jarige dierenbeul uit Williston stapte zaterdag uit eigen beweging het politiekantoor binnen. Daar deed hij uit de doeken wat hij had uitgericht. Agenten gingen naar zijn huis en vonden daar de verminkte hond. De bebloede oren van de pup lagen op het werkblad in de keuken. De hond is toevertrouwd aan een dierenarts, terwijl Bailey inmiddels op borgtocht vrij is.

Lees ook:Hond bijt Duitse vrouw dood
Lees ook:Vrouw plakt hond vast aan ijskast
Lees ook:Hond dodelijk mishandeld bij supermarkt in Bergen
Lees ook:Agent schiet bijtende hond dood
Lees ook:Hond beschoten met kruisboog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.