Hongaarse hond waakt wekenlang bij overleden bazin

Hongaarse dierenbeschermers hebben zich ontfermd over de 9-jarige hond Zsazsa. Het trouwe dier waakte wekenlang bij haar overleden bazin. Dat was een 66-jarige vrouw, die ruim voor de kerstdagen was overleden. De politie ging echter pas enkele dagen later polshoogte nemen in haar appartement. Buren hadden alarm geslagen omdat ze de vrouw al een tijdje niet hadden gezien. De politie trof Zsasza naast het lichaam van de vrouw aan. De hond was ernstig verzwakt en kon amper opstaan. “We hebben haar toen moeten wegdragen”, zei een woordvoerster van de plaatselijke dierenbescherming. Na een paar dagen goede verzorging is de hond inmiddels al wat opgeknapt.

Lees ook:130 katten gevonden in klein Frans appartement
Lees ook:Vrouw plakt hond vast aan ijskast
Lees ook:Hond bevrijd uit snikhete auto in Middelburg
Lees ook:Vrouw mogelijk gedood door haai bij Hawaiiaans eiland
Lees ook:Hond bijt Duitse vrouw dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.