Stier doodt stuikelende matador

Foto: Wikimedia Commons/CC BY-SA 3.0

Een Spaanse stierenvechter is om het leven gekomen toen hij in de arena struikelde en daarna goed te grazen werd genomen door de stier. Dat gebeurde in het zuidwesten van Frankrijk, in Aire-sur-l’Adour, een plek waar stierengevechten ook populair zijn. De 36-jarige Iván Fandiño struikelde over de rode lap die hij gebruikte om de stier te doen aanvallen en te misleiden. Toen hij op de grond lag, viel de razende stier aan en raakte het dier de stierenvechter met een van zijn hoorns in de zij. De man werd nog naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overleed aan zijn verwondingen. Fandiño is de tweede torero in een jaar tijd die door een stier wordt gedood.

Lees ook:Spaanse stierenvechter gedood in de arena
Lees ook:Stier doodt Fries
Lees ook:Klopjacht op ontsnapte stier in Oostenrijk
Lees ook:Aangeschoten wild zwijn doodt jager
Lees ook:Stierenvechten officieel Spaans cultuurerfgoed

Eén reactie op “Stier doodt stuikelende matador

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.