Aangeschoten wild zwijn doodt jager

Foto: Richard Bartz, Wikimedia Commons/CC BY-SA 2.5

Dieren zijn meestal op hun gevaarlijkst als ze gewond zijn. Dat bleek onlangs maar weer eens in het oosten van Duitsland. Daar werd een vijftigjarige jager aangevallen toen hij het spoor van een aangeschoten wild zwijn volgde. Voordat de jager het genadeschot kon lossen, werd hij aangevallen door het gewonde en razende zwijn. De man, die deel uitmaakte van een grotere groep jagers, raakte zwaargewond aan zijn linkerdij. Na de charge van het varken viel de jager op de grond en kwam hij met zijn hoofd in het water terecht. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar dat mocht niet meer baten. Het zwijn is niet meer teruggevonden in het gebied.

Lees ook:Wild zwijn valt wandelaars aan in Berlijn
Lees ook:Belgische jager doodgestoken door hoornaars
Lees ook:Leeuw draait rollen om en verscheurt jager
Lees ook:Wild zwijn zet huis op stelten
Lees ook:Wild zwijn valt Berlijners aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.