Klopjacht op ontsnapte stier in Oostenrijk

De Oostenrijkse autoriteiten hebben de handen vol gehad aan een ontsnapte stier. De politie mobiliseerde jagers, vrijwilligers en zelfs een helikopter om het dier te achterhalen. De klopjacht liep uiteindelijk slecht af voor de stier. Het dier en drie soortgenoten waren vrijdag ontsnapt. Ze liepen daarbij een boer en een vriend van de man onder de voet. Het duo raakte gewond, maar slaagde er toch in twee van de dieren te vangen. Een derde stier werd met een verdovingsgeweer uitgeschakeld. De laatste voortvluchtige stier bleek een stuk lastiger te achterhalen. Het dier rende een bos in en verdween. Daarop arriveerde de politie met groot materieel om de stier op te sporen, maar pogingen om het dier te vangen mislukten. Uiteindelijk werd de stier vanaf een afstand neergeschoten. Bij die actie kwam het beest helaas om.

Lees ook:Stier sleept dienders door de straten van New Jersey
Lees ook:Uit slachthuis ontsnapte stier verwondt man
Lees ook:Luipaard rent rond op verlaten schoolterrein India
Lees ook:Vee-etende krokodil gevangen in Australië
Lees ook:Drie stierenvechters te grazen genomen in Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.