Levend tijgerwelpje verstuurd als postpakket

Foto: Mexicaanse federale politie

Mexicaanse agenten hebben een tijgerwelpje ontdekt in een poststuk. Een speurhond vertrouwde het pakketje niet en sloeg aan. Het welpje was verdoofd en in een plastic doos gestopt. De tijger was op de post gedaan in de Mexicaanse staat Jalisco en had een plaats in Queretaro als eindbestemming. Het dier was uitgedroogd, maar kampte verder niet met gezondheidsproblemen of ziektes. De in e post gevonden tijgerwelp is geen illegaal verhandeld dier, want alle papieren waren in orde. Het dier is wel in beslag genomen omdat de transportwijze is aangemerkt als dierenmishandeling.

Lees ook:Thaise autoriteiten onderscheppen twee ton ivoor
Lees ook:Jonge Eindhovenaar verdacht van illegale handel in ivoor en dierenhuiden
Lees ook:Oudste ijsbeer van Nederland overleden
Lees ook:Kat na acht dagen teruggevonden in postpakket
Lees ook:Siamese walvistweeling gevonden in Mexico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.