Rottweilers verscheuren 78-jarige vrouw

Foto: Matthias Aubin
Rottweiler_kopf_3Twee rottweilers hebben in Oostenrijk de bejaarde moeder van hun baasje aan stukken gescheurd. De agressieve honden vielen de 78-jarige vrouw donderdagavond aan in de werkplaats van het dakbedekkersbedrijf van haar 55-jarige zoon, dat gevestigd is in de plaats Lassee. Een 30-jarige vrouw die de rottweilers zou uitlaten, vond de zwaar toegetakelde en hevig bloedende vrouw. Het slachtoffer overleed korte tijd later aan haar verwondingen. De honden zijn direct afgemaakt. Het is onduidelijk waarom ze de vrouw hebben aangevallen. Het drama in Lassee is al het vierde ernstige incident met honden in vijf maanden tijd in de Oostenrijkse deelstaat Neder-Oostenrijk. Twee incidenten kenden een dodelijke afloop.

Lees ook:Honden richten slachting onder schapen aan
Lees ook:Hond bijt Duitse vrouw dood
Lees ook:Vrouw mogelijk gedood door haai bij Hawaiiaans eiland
Lees ook:Makaak doodt baby
Lees ook:Hond bijt Britse baby dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.