Honden richten slachting onder schapen aan

Twee honden hebben in Ooltgensplaat (in de gemeente Oostflakkee) afgelopen weekeinde een ware slachtpartij aangericht. De rottweilers beten in totaal twaalf schapen dood en verwondden nog eens twee schapen en twee pony’s ernstig. Beide honden worden afgemaakt. Dat heeft de politie dinsdag laten weten. Een dierenarts moest de twee gewonde schapen uit hun lijden verlossen. Een pony had volgens de politie minimaal letsel, de andere pony had zwaardere verwondingen. De dierenarts heeft de verwondingen van beide dieren gehecht. Volgens een woordvoerster van de politie probeert de eigenaar van de honden via de verzekering een gepaste regeling te treffen met de eigenaren van de gedode en gewonde dieren.

Lees ook:Paarden mishandeld, schaap afgeslacht
Lees ook:Agressieve hond valt pony’s aan
Lees ook:Man gewond en honden gedood bij schietincident Wernhout
Lees ook:Zes Venlose pony’s mogelijk vergiftigd
Lees ook:Pony overleden na wanstaltige mishandeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.