Franse vrouw opgegeten door haar eigen honden

Foto: Caronna, Wikimedia Commons/CC BY-SA 3.0

Een alleenstaande, zestigjarige vrouw uit het Franse Rouvray blijkt te zijn opgegeten door haar zes Mechelse herders. Dat melden verschillende Franse media vrijdag. De politie vond afgelopen dinsdag een menselijke schedel en een aantal beenderen toen ze het appartement van de vrouw binnengingen. De agenten kwamen af op een melding van buurtbewoners, die zeiden dat zij de vrouw en haar honden al drie weken niet hadden gezien. Ook beantwoordde ze al een tijdlang geen oproepen meer. Toen de agenten de deur openden, troffen ze vijf hongerige honden aan. De zesde was waarschijnlijk ook opgegeten. Het Franse forensisch instituut zal autopsie op de schedel doen, maar het zal moeilijk worden om de datum en precieze oorzaak van het overlijden van de vrouw te bepalen. Het is vooralsnog onduidelijk of gedood is door haar honden of dat ze gestorven is voordat ze door haar dieren werd opgegeten. De vrouw was wel ziek.

Lees ook:Rottweilers verscheuren 78-jarige vrouw
Lees ook:Tijger doodt Indiase vrouw
Lees ook:Tijger doodt Indiase vrouw
Lees ook:Vrouw aangevallen door agressieve reiger
Lees ook:Vrouw uit Hulst opnieuw aangehouden voor dierenmishandeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.