Hond uit Brunssum belt 112

Verbazing alom toen de politie gisteren met flitsend zwaailicht, loeiende sirene en gierende banden de normaliter rustige Kempstraat in Brunssum binnenstormde. Een bewoner had het alarmnummer 112 gebeld. De inhoud van de mededeling bestond echter vooral uit gehijg en geblaf. Wat bleek: de beller bleek een jonge collie te zijn die de woonkamer op geheel eigen wijze had gedecoreerd met de aanwezige kerstversiering. De baasjes van het bellende dier waren afwezig toen de politie haar opwachting maakte. Familie verderop in de straat assisteerde de politie bij het openen van de deur. Het bleek dat de hond de sneltoets van de huistelefoon had ingeduwd, precies de knop waaronder het alarmnummer was opgeslagen.

Bron: Dagblad De Limburger

Lees ook:Hond bijt Duitse vrouw dood
Lees ook:Ontsnapt schaap gevangen dankzij standbeeld lam
Lees ook:Berggorilla gedood in Oeganda
Lees ook:Man vermoordt kat op brute wijze
Lees ook:Vrouw vindt levende salamander in salade

Eén reactie op “Hond uit Brunssum belt 112

  1. Jules Vismale

    Wat een wonder dat een hond kan telefoneren! Honden worden in bepaalde verhalen, sprookjes en fabels menselijke eigenschappen toebedeeld als zijn de desbetreffende honden bijna voor 100% hond (Pluto, Rakker, Bobbie, Scooby Doo, Nana, 101 Dalmatiërs enz.) of gewoon menshonden (Goofy, Huckleberry Hond e.v.a). Het idee dat bijv. mensen tijdens een sneeuwlawine op een berghelling
    worden uitgegraven door een Sint-Bernardshond met een vaatje rum of congac lijkt me niet erg geloofswaardig over te komen daar men bij kou géén alcohol moet drinken. Bovendien maken kleren de hond niet zoals in die verhalen wordt getoond!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.