Vrouw vindt levende salamander in salade

Een Britse vrouw heeft tijdens de pauze op haar werk een levende salamander gevonden in haar salade. De 29-jarige en vegetarische Katharine Wood had al vijf happen van haar lunch genomen toen ze het dier door de salade zag kruipen. Naar eigen zeggen maakte de gedachte dat ze de blaadjes heeft gegeten waar de salamander op heeft gelegen (en waar hij waarschijnlijk op heeft geplast) Wood misselijk. Tot overmaat van ramp bleek later ook nog eens dat Wood salmonella had opgelopen en de vrouw dientengevolge een week lang flink ziek was.

Lees ook:Vrouw vindt hagedis in salade
Lees ook:Belg vindt levende kikker in salade
Lees ook:Franse vrouw opgegeten door haar eigen honden
Lees ook:Forse daling zalmconsumptie na salmonellazaak
Lees ook:Twee doden door salmonellazalm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.