Man vermoordt kat op brute wijze

De politie heeft zaterdag een 62-jarige man uit Raamsdonksveer aangehouden omdat hij een kat had neergeschoten. Daarna gooide de man het stervende dier in het water, waar de kat een langzame verdrinkingsdood wachtte. De reden voor deze harteloze daad: de kat maakte er een gewoonte van om steevast ongezien het huis van de man binnen te sluipen. De onverlaat ving de kat uiteindelijk met een wasmand en beschoot het dier vervolgens meermaals met een dubbelloops jachtgeweer (waar deze zieke vrucht vreemd genoeg een vergunning voor bleek te hebben). De man verklaarde in de veronderstelling te zijn dat de kat dood was toen hij haar in het water gooide. Getuigen spreken dit echter tegen en zagen dat hij de zwaargewonde, nog stuiptrekkende kat gewoon in het water gooide.

Bronnen: ANP, Dagblad De Limburger

Lees ook:Stinkdier zorgt voor ophef in Eindhoven
Lees ook:Krabbenstroper betrapt op IJsselmeer
Lees ook:Grote gezondheidsproblemen voor wilde zeehonden
Lees ook:Jager gedood door grizzlybeer
Lees ook:Snelle boten fataal voor veel dierlijk plankton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.