Slang in bagageruim houdt vliegtuig Emirates aan de grond

Een Emirates-vlucht van Oman naar Dubai is gisteren geannuleerd vanwege een nogal opmerkelijke reden: er bevond zich namelijk slang in het bagageruim van het vliegtuig. Volgens persbureau AFP vonden bagage-afhandelaars het reptiel op het moment dat er nog geen passagiers aan boord waren. Voordat het toestel weer dienst mocht doen, moest het vliegtuig eerst grondig worden doorzocht. Dat nam enkele uren in beslag, meldt de luchtvaartmaatschappij maandag. Emirates, dat zijn excuses aanbiedt voor het voorval, heeft niet laten weten om welke slangensoort het ging.

Lees ook:Muis vertraagt vlucht van Londen naar San Francisco
Lees ook:Muis houdt vliegtuig twee dagen aan de grond
Lees ook:Meer botsingen met vogels op Schiphol door zachter winterweer
Lees ook:Vliegtuig draait zich om vanwege rat in de cabine
Lees ook:Ratten in vliegtuig Air India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.