Britten op zoek naar kattenmoordenaar

In het Engelse Croydon is een kattenmoordenaar actief. De Dierenrechtenorganisatie PETA denkt dat één persoon gedurende de afgelopen twee jaar minstens dertig katten heeft gedood. Wie de gouden tip geeft die leidt tot de arrestatie van de Cat Ripper van Croydon, zoals de sadist met een verwijzing naar Jack the Ripper (een van de beruchtste seriemoordenaars uit de Britse geschiedenis) wordt genoemd, kan een beloning van vijfduizend pond tegemoetzien. De katten zijn vrijwel allemaal op een gruwelijke manier om het leven gebracht: sommigen dieren werden zelfs onthoofd of ontdaan van hun ingewanden. Diverse Britse beroemdheden, onder wie de presentatoren van talentenjacht X-factor en enkele musici, hebben de zoektocht naar de dader op sociale media onder de aandacht gebracht.

Lees ook:Kattenmoordenaar actief in Engeland
Lees ook:Kattenmoordenaar(s) actief in Engeland
Lees ook:Kattenmoordenaar opgepakt in Miami
Lees ook:Tilburgse konijnen doodgeslagen en onthoofd
Lees ook:Duitse politie op zoek naar flamingododer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.