Kattenmoordenaar opgepakt in Miami

Een 18-jarige jongen in Florida is opgepakt omdat hij een groot aantal katten op gruwelijke wijze zou hebben gedood, meldt de Amerikaanse zender CNN. De Amerikaan wordt verantwoordelijk gehouden voor het villen en onthoofden van zo’n twintig katten. Van sommige katten zou hij de schedel hebben ingeslagen en de ogen in de kop hebben gedrukt. Daarna heeft hij de lijkjes volgens de politie in de voortuin van de eigenaren gelegd. De jongen uit Miami woont in de buurt van de plek waar de katten werden gevonden. Hij moet van de rechter een psychiatrisch onderzoek ondergaan. Als de Amerikaan schuldig wordt bevonden, kan hij maximaal negen jaar gevangenisstraf krijgen en een flinke boete van een paar duizend dollar tegemoet zien.

Lees ook:Amerikaan krijgt zestien jaar cel voor doden van katten
Lees ook:Chimpansees kunnen geen aanspraak maken op mensenrechten volgens Amerikaanse rechter
Lees ook:Katten vijftien dagen na aardbeving uit het puin gehaald
Lees ook:Hoofdverdachte vogelroof Avifauna veroordeeld tot veertien maanden cel
Lees ook:Kat opgesloten in zelfgemaakte waterpijp

Eén reactie op “Kattenmoordenaar opgepakt in Miami

  1. kurt

    Hij moest levenslang effectief krijge…..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.