Kippenbeulen Leusden zijn negenjarige jongens

De dodelijke mishandeling van drie kippen, een wanstaltig tafereel dat zich twee weken geleden voltrok in Leusden, blijkt het werk te zijn van twee jongens van negen. Een getuigenoproep leidde naar een van de daders. Twee van de drie kippen waren in brand gestoken, terwijl de derde vogel was gestikt omdat zijn kop met tape was omwikkeld. Een van de jongens heeft de mishandeling bekend tijdens een gesprek met de wijkagent. Daar werd ook duidelijk dat er ook een tweede dader was. De politie heeft vanmiddag een gesprek met hem en met zijn ouders. De jongens kunnen niet worden vervolgd voor hun wandaden, dat is pas mogelijk vanaf 12 jaar. Wel wordt, in overleg met de ouders, jeugdhulpverlening ingeschakeld voor verdere begeleiding. De ouders van de twee jonge psychopaatjes hebben inmiddels contact gehad met de eigenaar van de kippen.

Lees ook:Jongens opgepakt voor doodslaan zeehonden
Lees ook:Paardenbeul slaat opnieuw toe
Lees ook:Pony Delftse kinderboerderij hoogstwaarschijnlijk vermoord
Lees ook:Opnieuw paard mishandeld
Lees ook:Protest tegen doden van besmette kippen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.