Fotoherinneringen op linnen

Als je zowel van natuur als van digitale fotografie houdt, is de kans groot dat je na verloop van tijd een paar mooie plaatjes hebt verzameld die je graag vereeuwigd zou zien op posterformaat. Bij wijze van experiment en na een tip kwam ik dan uiteindelijk ook uit bij de site www.herinneringenoplinnen.nl, een gespecialiseerd bedrijf dat de mogelijkheid biedt om je mooiste foto’s op groot formaat af te drukken op een linnen doek. Het was echter geen gemakkelijke klus om ook daadwerkelijk een foto uit de inmiddels behoorlijke stapel mooie kiekjes te selecteren. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de nevenstaande foto, vooral om een drietal redenen. Allereerst is de foto een sprekend beeld dat symbool staat voor een van de mooiste dingen die ik ooit in mijn leven heb ondernomen: vier weken lang van heel dichtbij werken met de grootste roofvis op aarde. Verder is het ook wel een prestatie – zeker als je geen doorgewinterde prof bent – om een razendsnel en beweeglijk dier in volle actie zo te vereeuwigen. Tot slot laat deze foto denk ik treffend zien hoe betoverend mooi witte haaien in levenden lijve zijn. Ik was dan ook benieuwd toen ik een kleine twee weken terug het doek toegestuurd kreeg. En ik moet zeggen, het viel zeker niet tegen. Het doek gaat dan ook binnenkort een prominent plaatsje aan de muur krijgen.

Lees ook:Vier puppy’s gedood door inbreker
Lees ook:Boomkikkers en prachtinsecten
Lees ook:WNF en Zoom.nl organiseren natuurfotowedstrijd
Lees ook:Opgroeiende luchtacrobaten
Lees ook:Vossenwebcam uit de lucht

4 reacties op “Fotoherinneringen op linnen

  1. Foto canvas

    het is idd zeer moeilijk om een dergelijke foto te maken van een dier in beweging maar het resultaat mag er zeker wezen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jessica

    Wow, dit is echt een hele mooie foto!
    Ik maak zelf ook foto’s van dieren, en als ik die op canvas laat drukken dan doe ik dat meestal bij http://www.linnenfotoschilderij.nl en hier ben ik ook erg tevreden over.

    Groet, Jessica

      /   Beantwoorden  / 
  3. schilderij kopen online

    Behoorlijk spectaculaire foto heb je uitgezocht voor op de muur. Ik wordt er zelf een beetje onrustig van als ik ernaar kijk maar hij is wel mooi.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Frank Heinen

    Bedankt voor het compliment. Ik kan me inderdaad voorstellen dat veel mensen de witte haai nog steeds zien als een wat intimiderend dier, maar als je er eentje in het echt hebt gezien ben je verkocht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.