Vier puppy’s gedood door inbreker

Tijdens een inbraak in een woning in Heesch (Noord-Brabant) zijn vier puppy’s van drie weken oud verdronken. De politie Oss laat op haar Facebookpagina weten dat de jonge hondjes uit het huis aan de Heelwijkstraat waren gehaald en daarna door de inbrekers bewust in een emmer waren gestopt. Rond 0.30 uur in de nacht van zaterdag op zondag hoorde de bewoonster van het huis uur gerommel op de benedenverdieping van haar woning. Ze belde 112, waarna de politie poolshoogte kwam nemen. De bewoonster had in totaal zes pups in haar huis, waarvan er vier ontbraken. Buiten het huis zagen de agenten een emmer staan die was afgedekt met een doek. In de emmer hing een tuinslang. Toen de agenten de doek weghaalden, ontdekten ze de vier verdronken pups.

Lees ook:Verwaarloosde dieren gered uit onderkomen woning
Lees ook:Wild zwijn zet huis op stelten
Lees ook:Dertig hondjes aangetroffen in Deense vriezer
Lees ook:Giftige spinnen in beslag genomen
Lees ook:Krokodil gevonden in Amsterdamse kruipruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.