Tijgers verscheuren dierenverzorger

Een 54-jarige dierenverzorger is in een safaripark in de Chinese stad Shenzhen in stukken gescheurd door vijf tijgers. De man is vermoedelijk per ongeluk in het verblijf gevallen. Dat meldden Chinese media. Collega’s van Sheng Jinhua, die sinds juli in het park werkte, probeerden hem nog te redden door met een voertuig het verblijf in te rijden. Ze kwamen echter te laat om de man nog te helpen. Sheng stierf aan zijn vele bijtwonden. Volgens de dierentuin is de verzorger over de afscheiding van het tijgerverblijf geklommen. Dat is niet volgens de veiligheidsregels. In het verblijf, dat is omgeven met een 1,8 meter hoge glazen wand, wonen negen tijgers.

Lees ook:Leeuw bijt verzorger dood in Chinese dierentuin
Lees ook:Chinees overleeft sprong in tijgerverblijf
Lees ook:Tijger doodt verzorger in Amerikaanse dierentuin
Lees ook:Verzorger Chinese dierentuin opgegeten door tijger
Lees ook:Zeeleeuw valt trainer aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.