Verzorger Chinese dierentuin opgegeten door tijger

In een dierentuin in het Chinese Funzhou is een verzorger gedood en vervolgens opgegeten door een tijger. Beelden van het incident zijn verschenen op het internet. Hoewel het ongeval plaatsvond in een ‘zoo’ werd het dier getraind om circustrucjes te doen. Dat was de gestreepte kat op een gegeven moment schijnbaar helemaal zat, waarop het oersterke dier zijn trainer aanviel. Op de beelden is te zien hoe het dier snel korte metten maakt met de verzorger en daarna met het lijk aan de haal gaat. Op de achtergrond is roept iemand mensen op om de politie te bellen. Het leed was toen al geschied, want na de dood van het slachtoffer begon het dier de man op te peuzelen. Collega’s van de dode man probeerden het dier met stokken van het lijk te verjagen. De medewerker verzorgde de tijger al sinds het dier nog een welp was. Daardoor zou de tijger volgens de dierentuin gedomesticeerd zijn. Maar uit dit filmpje blijt dat tijgers toch altijd wilde en deels onberekenbare dieren blijven, ook in gevangenschap.

Lees ook:Tijger doodt verzorger in Amerikaanse dierentuin
Lees ook:Witte tijgers doden verzorger in Indiaas dierenpark
Lees ook:Vrouw gedood door tijger in dierentuin
Lees ook:Tijger doodt verzorgster in Keulse dierentuin
Lees ook:Dierentuinbezoekers bezorgen haai zenuwinzinking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.