Jongen kwakt cavia tegen plafond

De Utrechtse politie heeft donderdag in de Vogelaarwijk Overvecht een tienjarig jongetje aangehouden omdat hij een cavia heeft mishandeld. De belhamel zou het slachtoffer bij een dierenverblijf tegen het plafond hebben gegooid. Het dier brak daarbij een van zijn pootjes. Een getuige waarschuwde de politie. Agenten hebben de jongen meegenomen naar zijn ouders. Het jongetje is doorgestuurd naar Bureau Halt. Ook is Jeugdzorg op de hoogte gebracht. Het kan aan mij liggen, maar ik heb de indruk dat dit soort incidenten de laatste tijd steeds vaker voorkomen. Wat zouden de oorzaken kunnen zijn? Een aangeboren psychologische digressie, de almaar harder wordende maatschappij of gewoon de manifestatie van de wrede kant die onmiskenbaar deel uitmaakt van de menselijke psyche? Wie het weet, mag het zeggen.

Lees ook:Bizarre blubbervis bijna uitgestorven
Lees ook:Leeuw bijt oppasser dood
Lees ook:Recordaantal bruinvissen aangespoeld in 2011
Lees ook:Australische politie bezorgd om verminkte buideldieren
Lees ook:Buizerd valt vrouw aan

4 reacties op “Jongen kwakt cavia tegen plafond

  1. cheri

    OMG SUPEEEEEER ZIELIG

      /   Beantwoorden  / 
  2. Degeneratie

    Het is mij echt een raadsel wat er mis is met deze idioten ?
    Het liefst zou ik hem eens tegen het plafond kwakken maar dan zou ik net zo achterlijk zijn.
    Onderzoek dit mini monster goed en ja breng in kaart waarom geweld op dieren en mensen steeds meer stijgt Het lijkt wel een ziekelijke trend!
    We zijn aan het degenereren lijkt het wel we verliezen elke vorm van menselijkheid.
    Emotie impulsen volgen we blindelings op ; doen en denken dan pas , we maken beslissingen zonder enige ratio ,haat angst zijn heden ten dage heel populair.
    Wie stopt de terug keer van de aapmens?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Henk van Berenstein

    Zo Erik, jij durft de koe goed bij de horens te grijpen!!!Mocht je nog politieke aspiraties hebben is mijn suggestie: De Partij voor de Dieren!
    Voor deze Partij zou jij overigens ook een goeie aanwinst zijn want je weet veel over sociale en juridische aspecten maar zeker ook wat betreft economische zaken ben je volledig up to date en je hebt een realistische kijk op hoe er met dieren omgegaan wordt vanwege culturele & antropolgische achtergronden .Ik zeg: Doen!!!
    Gelukkig Nieuwjaar en veel succes!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.