Vrouw stuit op levende kikker in haar sla

Het was even schrikken toen Tracy Grimes deze week een salade wilde maken voor haar gezin. Ze toverde een zak sla die ze in de supermarkt had gekocht tevoorschijn, maar zag opeens iets in de zak bewegen. Het bewegende object bleek een springlevende kikker te zijn. Ze belde de supermarkt, die haar verzocht de sla terug te brengen. Tracy gaf geen gehoor aan deze oproep. Ze dacht dat de kikker de terugtocht niet zou overleven en besloot het diertje daarom vrij te laten. Foto’s en een filmpje vormen haar herinnering aan dit vreemde incident.

Lees ook:Ophef om verkoop levende kreeften bij Jumbo
Lees ook:Brulkikker krijgt kunstpootje
Lees ook:Belg vindt levende kikker in salade
Lees ook:‘Mens zal over een eeuw uitgestorven zijn’
Lees ook:Eland stormt Noorse supermarkt binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.