Belg vindt levende kikker in salade

Een student uit het Belgische Leuven heeft een levende kikker in zijn sla gevonden. De jongen had biefstuk met aardappelpuree en salade klaargemaakt, maar zag vervolgens tijdens het nuttigen van zijn maaltijd plotseling een kikker over zijn bord lopen. Hij had de helft van zijn avondeten al op. “Ik was behoorlijk verrast”, zegt de student op Radio 2 in België. Hij weet zeker dat het dier uit de zak salade komt die hij die avond in een supermarkt van de winkelketen Match had gekocht. “Ik weet nu in ieder geval dat de salade vers was, misschien zelfs wel iets te vers.” De slechts enkele centimeters grote kikker is door zijn ontdekker Cora genoemd, naar het huismerk van de supermarktketen Match waar de jongen de salade had gekocht.

Lees ook:Vrouw stuit op levende kikker in haar sla
Lees ook:Vrouw vindt hagedis in salade
Lees ook:Bruine kikkers zijn lang niet altijd bruin
Lees ook:Vrouw vindt levende salamander in salade
Lees ook:Eland stormt Noorse supermarkt binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.