Honden vergiftigd in America

Hondenbezitters in de Limburgse plaats America wordt geadviseerd om op hun hoede te zijn. In het dorp loopt mogelijk een dierenbeul rond die honden probeert te vergiftigen. In de tweede helft van oktober werden er in de dierenartsenpraktijk in Horst drie honden binnengebracht die vergiftigd bleken te zijn. Een van de viervoeters, een puppy, overleefde het niet. De twee andere dieren konden ternauwernood worden gered van een wisse dood. De honden vertoonden alle drie duidelijke symptomen van vergiftiging, zoals braken en bloed uit de anus. Volgens de politie zijn de dieren vermoedelijk vergiftigd op de Wachtpostweg.De politie wil met het bericht mensen waarschuwen, maar roept ook mogelijke getuigen op om zich te melden.

Lees ook:Boswachter vindt zeven vergiftigde vossen in Overijssel
Lees ook:Activisten houden honderden honden uit de kookpot
Lees ook:Honden vergiftigd in Brabant
Lees ook:Activisten redden duizenden honden van Chinees hondenvleesfestival
Lees ook:Ophef om experimenten op honden in Australië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.