Sneeuwuil langs de snelweg betovert Canadezen

Foto: Robert Poëti/Facebook

Canada is in de ban van een cameragenieke sneeuwuil die op de gevoelige plaat is vastgelegd boven een snelweg in Montreal. Een verkeerscamera schoot mooie beelden van de vliegende uil. De vogel leek precies in de camera te kijken en kwam aardig dichtbij. De Canadese verkeersminister Robert Poëti besloot afgelopen donderdag om wat stills te delen op zijn persoonlijke Facebookpagina. Aan belangstelling geen gebrek: de foto’s werden gretig gedeeld en overgenomen door binnen- en buitenlandse media. Gehoor gevend aan talloze verzoeken, plaatste Poëti de video uiteindelijk ook op YouTube.

Lees ook:Koala’s in het vliegtuig
Lees ook:Australische jongen helpt rog bij geboorte
Lees ook:Toerist trapt eekhoorn Grand Canyon in
Lees ook:Pijlstaartrog baart tweeling op boot
Lees ook:Nederlander filmpt python die hyena verslindt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.