Vroege Vogels verandert programmaformat

Vanaf vrijdag 9 maart keert Vroege Vogels terug op de buis. Het natuurprogramma zal daarbij een ander format gaan hanteren dan we gewend zijn. Voortaan staat in elke aflevering een natuurgebied centraal. De presentatoren Menno Bentveld en Milouska Meulens dompelen zich een paar dagen onder in alle bijzonderheden van een gebied, waarbij de aandacht zal uitgaan naar een breed scala aan verschillende dieren en planten. De presentatoren slapen in het gebied, gaan ’s nachts op ontdekkingstocht en maken overdag mooie natuurverhalen. Andere veranderingen zijn dat de afleveringen langer (veertig minuten) worden en voortaan op vrijdag- in plaats van dinsdagavond worden uitgezonden. De nieuwe reeks trapt op vrijdag 9 maart af in de omgeving van het Fort Pannerden in Doornenburg.

Lees ook:Grootste zeereservaat ter wereld is een feit
Lees ook:Soortenrijkdom Meinweg in woord en beeld
Lees ook:Sluis bij Muiden gaat op een kier voor palingen
Lees ook:Australiërs scheppen grootste zeereservaat ter wereld
Lees ook:Kevers zijn echte overlevers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.