Tijgers doden en verorberen zeven mensen in India

Twee tijgers hebben in het noorden van India zeven mensen gedood en gedeeltelijk opgegeten. Een tijger die zes mensen zou hebben gedood in de deelstaat Uttar Pradesh, is inmiddels verdoofd en naar een dierentuin overgeplaatst. Kort daarna werd een vrouw door een andere tijger aangevallen en gedood. De vrouw had zich niet aan de regels gehouden door in een beschermd tijgerreservaat te gaan lopen. Een beetje een geval van eigen schuld, dikke bult dus. De autoriteiten zullen dan ook niet op jacht gaan naar deze tweede tijger omdat het dier volgens hen niets kwalijk genomen kan worden. De Indiase tijgerpopulatie telt momenteel ruim 2200 dieren. Aanvallen van de gestreepte katten op mensen zijn relatief zeldzaam, tenzij we ons opzichtig in hun territoria wagen.

Lees ook:Tijgerin doodt mogelijk zeven mensen
Lees ook:Tijger doodt Indiase vrouw
Lees ook:Tijger doodt Indiase vrouw
Lees ook:Tijger doodt dierenverzorgster in Britse dierentuin
Lees ook:Zeldzame Sumatraanse tijger geëlektrocuteerd door hek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.