Tweekoppige koe na 108 dagen overleden

Lucky, een tweekoppige koe die leefde bij de familie McCubbin in de Verenigde Staten, is op een leeftijd van 108 dagen overleden. Het dier had vier ogen en twee neuzen. De McNubbins hadden geld ingezameld om te onderzoeken of ze de koe konden helpen. Nu het kalf is overleden, zoekt de familie een goed doel om het opgehaalde geld aan te doneren. Lucky is begraven op de boerderij waar ze leefde. In 2013 werd ook al eens een tweekoppige koe geboren, toen in Marokko.

 

Lees ook:Oudste schaap ter wereld gestorven
Lees ook:Kalf met zes poten geboren in China
Lees ook:Uit slachthuis ontsnapte koe overleden
Lees ook:Babygiraffe Artis toch overleden
Lees ook:Kalf met twee koppen baart opzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.