Reuzenkrab Alexander overleden

Foto: Foto: Michael Wolf, Wikimedia Commons

De Japanse reuzenspinkrab Alexander had een van de grote trekpleisters van het zeeaquarium Sea Life in Scheveningen moeten worden. Maar helaas overleed de 3,5 meter grote krab kort nadat hij vanuit Engeland naar Nederland was gekomen. Het dier werd vannacht ziek en overleed vanochtend in Scheveningen. Het schaaldier leek in goede gezondheid toen het gisteren in zijn nieuwe aquarium werd geplaatst. Het personeel begrijpt daarom niet hoe het kan dat het inmposante dier zo plotseling het loodje heeft gelegd. Voor de vijftien kilo zware krab werd een speciaal aquarium gebouwd met bijna 13.000 liter koud water en ramen van vijf centimeter dik. Sea Life stelt een onderzoek in naar de dood van de krab.

Lees ook:Reuzenkrab komt naar Scheveningen
Lees ook:Zwartpuntrifhaai Sea Life Sheveningen werpt jongen
Lees ook:Pinguïnkuiken geboren in Sea Life Scheveningen
Lees ook:Barry White moet haaien in de stemming brengen
Lees ook:Haai voert keizersnede uit op soortgenoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.