Krokodillen omsingelen Australiër

Australische vissers hebben een man gered die drie dagen lang is belegerd door enorme krokodillen. De 65-jarige Australiër verbleef in een vissershut aan de rivier toen het water begon te stijgen. De vier meter lange reptielen omsingelden het verblijf en maakten weinig aanstalten om zonder maaltijd te vertrekken. Toen het water bleef stijgen, moest de man zijn toevlucht zoeken tot de hoogste plek in de vissershut: de biljarttafel. Omdat hij zijn satelliettelefoon niet opnam, rukte uiteindelijk een helikopter uit om poolshoogte te nemen. Landen bleek onmogelijk te zijn in het overstroomde gebied, maar de belegerde Australiër wist met handgebaren duidelijk te maken dat hij ongenode gasten had. Twee vissers wisten hem later uit zijn nogal benarde positie te bevrijden.

Lees ook:Canadese vrijwilligers redden gestrande orka
Lees ook:Koe haalt helikopter neer
Lees ook:Doodsoorzaak Australische zeeschildpadden nog onopgehelderd
Lees ook:Ook waarschuwing voor stierhaaien in overstroomd Queensland
Lees ook:Vee-etende krokodil gevangen in Australië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.