Grote natuurbrand in Chaamse bossen

In de buurt van de Brabantse plaats Chaam is zondag brand ontstaan in een natuurgebied. De veiligheidsregio Midden- en West-Brabant spreekt van een ‘zeer grote brand’. Volgens een woordvoerder gaat het om natuurgebied de Chaamse bossen. Door de harde wind breidt de brand zich snel uit, terwijl de plek ook moeilijk bereikbaar is. Voorbijgangers zagen de brand en belden de brandweer. De brandweer heeft groot materieel ingezet om de natuurbrand te bestrijden is vanuit de wijde omgeving naar Chaam gekomen om het vuur te doven.

Lees ook:Nederlandse natuurgebieden geteisterd door branden
Lees ook:Duizenden kippen omgekomen bij brand in megastal
Lees ook:Grote natuurbrand in Fochteloërveen
Lees ook:Duizenden biggen omgekomen bij grote brand in Oirschot
Lees ook:Duizenden varkens omgekomen bij stalbrand Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.