Koningspython gevonden in tuin Düsseldorf

Tijdens het opruimen van een behoorlijk overwoekerde tuin in het Duitse Düsseldorf is een volgroeide koningspython (Python regius) tevoorschijn gekomen. Werklieden troffen de ongeveer twee meter lange slang aan in een kist, zo meldt de brandweer. De mannen maakten de kist meteen weer dicht en waarschuwden de brandweer. Die liet een reptielenkenner komen. Die stelde al snel vast dat het om een koningspython ging, een niet-giftige en ongevaarlijke slang die in het wild in West- en Midden-Afrika voorkomt. De slang verkeerde in goede gezondheid en is ondergebracht in een dierentuin in Brüggen. Waar het dier precies vandaan komt, wordt nog onderzocht.

Lees ook:Boze man dropt python in restaurant
Lees ook:Grote natuurbrand in Chaamse bossen
Lees ook:Dieven stelen 38 kostbare koningspythons
Lees ook:Wasbeer klimt schoorsteen in
Lees ook:Ontsnapte wasbeer huppelt rond in Heemskerk

Eén reactie op “Koningspython gevonden in tuin Düsseldorf

  1. Pieter

    Ik zou het geweldig vinden zo speciale gast in mijn tuin

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.