Politie op zoek naar Zoetermeerse kat met jampot op hoofd

De Haagse politie roept mensen op om de ogen open te houden naar een zwerfpoes met een jampot op zijn hoofd. Het dier is de afgelopen week meermaals gezien in het Westerpark in Zoetermeer.  Op Facebook hebben de ambulancebroeders donderdag een noodkreet gericht aan bewoners van Zoetermeer om uit te kijken naar het dier. De vermoedelijk verwilderde kat is waarschijnlijk met haar hoofd in de jampot vast komen te zitten toen ze het ding uitlikte. De eerste meldingen van de poes bereikten de Dierenambulance vorige week zondag al. Waarschijnlijk heeft de viervoeter al een paar dagen niet kunnen eten en drinken en is hij zijn gevoel voor oriëntatie kwijt. Zodra  de kat wordt benaderd, rent ze verschrikt weg en verstopt het beestje zich onder de vele bramenstruiken in het park.

Lees ook:Brandweerman reanimeert kat in Ede
Lees ook:Vermiste poes meldt zich op politiebureau
Lees ook:Kattenbeul teistert Hoogkerk
Lees ook:Puppy redde vermist Siberisch meisje
Lees ook:Japanse spoorwegkat wordt godin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.