Boswachter baalt van ‘natuurtokkies’

Foto: @Bosw8erDennis/Twitter

We hebben de mond vol van ‘asociale en criminele buitenlanders’ die niet bereid zijn zich aan te passen aan onze normen en waarden en een bedreiging zouden vormen voor de vaak zo geglorifieerde Nederlandse samenleving. Wat vergeten wordt is dat zich onder de autochtone bevolking ook heel wat smeerkezen bevinden die welbewust onze leefomgeving verzieken. Ze hebben geen greintje respect voor het beetje natuur dat in Nederland nog resteert en dumpen hun zwerfvuil ongegeneerd op willekeurige plekken in het buitengebied. Ik kan me dan ook helemaal vinden in de tirade die boswachter Dennis (zijn achternaam heeft hij wijselijk weggelaten om ongewenst bezoek van het onder impuls van Wilders en andere ordinaire schreeuwlelijken almaar uitdijende  vaderlandse asoleger te vermijden) het internet opslingert naar aanleiding van het trieste plaatje aan de linkerzijde van dit bericht. Het gaat om een egel die de verstikkingsdood is gestorven nadat hij met zijn kop klem kwam te zitten in een McDonald’s-beker. Het is een beeld dat meer zegt dan duizend woorden en laat zien hoe wij als mensheid de wereld in de uitverkoop hebben gedaan ten faveure van wat kortetermijnwinst. Ik hoop dat in de nabije toekomst meer mensen de handschoen oppakken tegen de ‘natuurtokkies’ van Nederland en dat de politiek eindelijk ook eens wat meer oog krijgt voor de alsmaar voortschrijdende verzieking van een groot deel van onze leefomgeving.

Lees ook:CERN-steenmarter wordt museumstuk
Lees ook:Het Jaar van de Egel
Lees ook:Giraffe GaiaZoo komt klem te zitten tussen boomtak en overlijdt
Lees ook:McDonald’s grootste Liegebeest van 2013
Lees ook:Egels zijn té verzot op McFlurry-ijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.