Filmvoorstellingen Eindhoven afgelast door vleermuis in bioscoopzaal

Foto: Wikimedia Commons/CC BY-SA 3.0

Twee filmvoorstellingen in de bioscoop Vue in Eindhoven zijn zondagavond afgelast vanwege een vleermuis. Het diertje verstopte zich in een bioscoopzaal en liet zich niet vangen. De vleermuis vloog de bioscoop via de hoofdingang binnen en belandde in een van de zalen. Het dier zat zo hoog, dat medewerkers van de dierenambulance het niet konden vinden. Het is nu een kwestie van afwachten, zei dierenambulance-medewerker Mike van der Veer tegen Omroep Brabant. “Binnen zijn geen insecten en er is ook niet voldoende vocht. Het is een kwestie van tijd dat de vleermuis zich laat vallen en dan kunnen we hem vangen. Het is al met al een heel zielig verhaal.”

Lees ook:Brandweer probeert meerkoet met ingeslikt fluitje te vangen
Lees ook:Nieuwe vleermuizensoort ontdekt in kluis Natural History Museum
Lees ook:Verwarde vleermuizen vliegen Nederlandse huizen binnen
Lees ook:Oudste dinosaurusveer van Europa ontdekt
Lees ook:Veroorzaker Brabantse kakkerlakkenplaag gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.