Zwaan zorgt voor tijdelijke files op A2

Een overstekende zwaan heeft vanochtend op de A2, bij het knooppunt Oudenrijn, voor een file gezorgd. Vanwege de aanwezigheid van het dier waren een tijdlang twee rijbanen afgesloten. Er stond tijdelijk ongeveer vier kilometer file tussen Nieuwegein-Zuid en knooppunt Oudenrijn. Automobilisten moesten rekening houden met enige vertraging. Medewerkers van de  dierenambulance hebben het dier uiteindelijk van de rijbaan gehaald. Het is niet bekend of de zwaan gewond zijn actie met verwondingen heeft moeten bekopen.

 

Lees ook:Verwondingen aangereden zwaan vallen mee
Lees ook:Zwanen zorgen voor verkeersopstopping
Lees ook:Ganzen veroorzaken file in Utrecht
Lees ook:Zwanen doodgemarteld in Maastricht
Lees ook:Loslopende hond zorgt voor file

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.