Eerste zeehondenjong voor nieuwe opvang

Foto: Bureau of Land Management, Wikimedia Commons/publiek domein

My_Public_Lands_Road_Trip-_Yaquina_Head_Outstanding_Natural_Area_in_Oregon_(19139672171)De nieuwe zeehondenopvang Eemsdelta in het Groningse Termunterzijl heeft de eerste gast binnen. Het is een klein zeehondje dat volgens RTV Noord in overleg met de crèche van Pieterburen in Termunterzijl mag blijven. De opvang biedt plaats aan zo’n tien dieren in een voormalig douchehok op camping Zeestrand. Wethouder Rijzebol heeft zaterdag het symbolische lintje doorgeknipt. De opvang op de camping is tijdelijk. Eemsdelta wil zich permanent vestigen in een boerderij verderop en is daarover nog in gesprek met de gemeente en de eigenaar van het gebouw.

Lees ook:Amsterdamse reptielen voorlopig gered
Lees ook:Friese gemeente krijgt boete wegens wegmaaien vogels
Lees ook:Agressieve hond valt pony’s aan
Lees ook:Eekhoorncriticus belandt in ziekenhuis na aanrijding met eekhoorn
Lees ook:Marters zetten scherpe tandjes in remkabels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.