Natuurdocumentaire Amsterdam Wildlife bereikt Kristallen Film-status

De natuurdocumentaire Amsterdam Wildlife heeft maandag de Kristallen Film-status bereikt. De natuurdocumentaire van stadsecoloog Martin Melchers en presentatrice Merel Westrik lokte al meer dan tienduizend bezoekers naar de bioscoop. Maandagochtend werden Melchers en Westrik verrast met de bijbehorende prijs. Amsterdam Wildlife ging op 5 december 2015 in première en is sindsdien te zien in het EYE-Filmmuseum. De documentaire gaat over (wilde) dieren die, soms onverwacht, hun thuis hebben gevonden in Amsterdam. Zo troffen de filmmakers onder meer vossen, ijsvogels en ringslangen (zie foto) aan in de hoofdstad van ons land.

Lees ook:Kwallenplaag in het IJ
Lees ook:Zeer giftig kwalletje gespot in Amsterdams IJ
Lees ook:Natuurfilm met Arnold Schwarzenegger in voorpremière op festival Film by the Sea
Lees ook:Zeldzame witte ransuil gezien in Amsterdam
Lees ook:Amsterdamse stadsecoloog start reddingsactie voor rugstreeppadden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.