Krokodil blokkeert ziekenhuisingang

Een nijlkrokodil heeft in een Zimbabwaans ziekenhuis voor nogal wat consternatie gezorgd door twee uur lang de ingang te blokkeren. Het dier viel ook uit naar iedereen die te dicht in de buurt kwam. Volgens de lokale nieuwssite Bulawayo24 is het opmerkelijk dat de krokodil bij het ziekenhuis terechtkwam. Het dichtstbijzijnde water bevindt zich namelijk op 10 kilometer afstand. Het dier is uiteindelijk doodgeschoten door een team van ZimParks omdat er volgens de organisatie een te gevaarlijke situatie was ontstaan. Een woordvoerder van ZimParks zegt dat door de hevige regenval momenteel meer meldingen dan normaal worden gedaan van krokodilaanvallen in Zimbabwe.

Lees ook:Kangoeroe doodgeschoten langs snelweg
Lees ook:Bijtende hond knock-out geslagen in Rotterdam
Lees ook:Spookwandelend schaap houdt verkeer op
Lees ook:Kat na acht dagen teruggevonden in postpakket
Lees ook:Vlielandse vogelnesten vernield door vossen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.