Onderzoek naar luidruchtige zeeleeuwen in Keulse dierentuin

De Duitse autoriteiten zoeken uit of zeeleeuwen in de dierentuin van Keulen voor geluidsoverlast zorgen. Een omwonende had geklaagd dat de luidruchtige dieren haar ‘s nachts uit haar slaap houden. De lokale autoriteiten nemen de klacht serieus. Uit geluidsmetingen moet nu blijken of de vijf Californische zeeleeuwen te veel lawaai maken. Als de dieren inderdaad voor overlast zorgen, zal met de dierentuin worden overlegd over maatregelen. Het is nog onduidelijk waarom de dieren juist in de nachtelijke uren lawaai maken. De Kölner Zoo wil een camera plaatsen om het probleem in kaart te brengen.

Lees ook:Safaripark Beekse Bergen krijgt zeeleeuwen
Lees ook:‘Zeeleeuwencamera’ levert bijdrage aan Australische natuurbescherming
Lees ook:Makaak doodt baby
Lees ook:Vijfhonderd dode zeeleuwen aangespoeld in Peru
Lees ook:Bavianen ontsnappen uit verblijf in Parijse dierentuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.